V naší nabídce naleznete velké množství typů podlah .  

Navštivte naši vzorkovou prodejnu, popište nám, co od podlahy očekáváte a my Vám pomůžeme s výběrem

Podlahy jsou nejvíce namáhanou částí interiérů. Proto by jsme se u nich měli zaměřit v první řadě na její užitné vlastnosti s ohledem na provoz. Barev a dekorů je dnes u každého produktu nepřeberné množství, takže si vybere každý. Podlaha však není jen krytina samotná, nedílnou součástí je i její podklad. Chceme-li, aby nám sloužila dlouho, neměli bychom ho proto v žádném případě podcenit. Někdy (zvláště u rekonstrukcí) bývá jeho příprava náročnější a tudíž bohužel dražší, než cena podlahové krytiny.

            Jak si tedy správně vybrat? Navštivte naši vzorkovou prodejnu, popište nám, co od podlahy očekáváte a my Vám pomůžeme s výběrem nejvhodnějších materiálů. Pokud se s námi rozhodnete spolupracovat, navštívíme Vás v místě realizace, vše změříme, zkontrolujeme podklad a poté vypracujeme cenovou nabídku. V případě přípravy podkladu je cena orientační, konečná se řídí spotřebou materiálu a časovou náročností.

            V naší nabídce naleznete velké množství typů podlah dle pokládky (volná, plovoucím způsobem nebo celoplošným lepením), materiálu ( dřevo, PVC, vinyl, rigid, laminát,  …), typu provozu (bydlení, komerce, speciální) a tvaru ( role, dílce). Nedílnou součástí je dodávka a montáž soklových lišt, přechodových, schodových a ostatních profilů. V případě zájmu o vlastní realizaci dodáme chemii pro přípravu podkladu i pokládku.

dodavatelé

Fatra
Gerflor
Podlahy
Logo A1podlahy
Supellex Logo
Profilteam
Scheucher
Ardex Logo